Routebeschrijving:

Openbaar Vervoer:
Lopend vanaf Station Centraal. Neem uitgang Vredenburg. Loop langs de Bijenkorf tot aan de Oudegracht. Ga linksaf de Oudegracht op, bij het bruggetje en café Weerdzicht op nummer 1, de brug over en het water volgen naar rechts. (Via het Nijntje pleintje wordt dit Van Asch van Wyckskade). De volgende brug gaat u aan de overkant van het water lopen, Weerdsingel OZ. Na 100 meter heeft u aan de linkerkant de Bellamystraat.

Of met bus:
Treinstation Utrecht CS, bus 1, halte Hopakker (Molen)
Bij de verkeerslichten van de Molen gaat u rechtsaf de Hopakker op. Net voor de brug van de Weerdsingel gaat u linksaf de Weerdsingel OZ op, (u houdt het water aan uw rechterkant) 1ste links na ca. 100 meter is de Bellamystraat.

Auto:

Vanaf A12, en A28, neem de A27 richting Hilversum, afrit 30 De Bilt.

Vanaf A27, afrit 30 De Bilt. Onderaan afrit linksaf richting Centrum. Bij 5e verkeerslicht (op de Kardinaal de Jongweg) linksaf de Ant. Matheuslaan in. Deze weg volgt u tot de verkeerslichten bij de Molen, hier gaat u linksaf de Hopakker op. Net voor de brug van de Weerdsingel gaat u linksaf de Weerdsingel OZ op, (u houdt het water aan uw rechterkant) 1ste links na ca. 100 meter is de Bellamystraat.


Vanaf A2, neemt u afrit 7, Utrecht West, Oog in Al.
U volgt richting Centrum. Via Oude Vleutenseweg en Vleutenseweg, linksaf richting Centrum, onder Daalsetunnel door. Bij kruispunt Amsterdamsestraatweg/ Catharijnesingel (verkeerslichten) rechtdoor, richting Vogelenbuurt.
Bij T-splitsing linksaf, na 200 meter rechtsaf, Kaatstraat. Bij de verkeerslichten van de Molen gaat u rechtsaf de Hopakker op. Net voor de brug van de Weerdsingel gaat u linksaf de Weerdsingel OZ op, u houdt het water aan uw rechterkant) 1ste links na ca. 100 meter is de Bellamystraat.